Monday, December 06, 2010

Peserta GA Sila Kutip Medal of Appreciation!

Sebagai tanda penghargaan kepada semua peserta GA Just Corner, sudi2 kan la kutip Medal of Appreciation ni yer...



By the way, the Lucky Winner and sorang dua Pemenang Saguhati masih sunyi sepi sehingga kini. Aikk.. tak nak hadiah ker??

You all yg pernah wat contest / GA tolong bg suggestion... I kena inform ke atau I nak kena cari new winner? Toink toink.... *confuse pulak*

12 comments:

  1. HAHAHA...aku kah yang sunyi sepi ni?...ekekeke!

    ReplyDelete
  2. inform la dulu..sehari dua kalau tak balas jgk, pick up winner baru...ngee~ suggest je...
    up to u..huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe...kasi saya jerla yg lucky tu...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih.. syok nye tak menang pun dapat medal jadi laa.. dh tampal kat sidebar blog contest..lalaalla

    ReplyDelete
  5. ehemmm..sya ada menang ka? hehe

    ReplyDelete
  6. Sis Mouren ~ Hahaha.. terasa ka?

    nurezzat ~ thanks for the opinion..

    Lynn ~ heheh.. semua pun nak!

    Faryza ~ thanks sudi amik medal.

    aanie ~ hehe.. tgk luck yer!

    gunsirit ~ tu la ko malu2 ba.. d pisuk2 ja ko.. ;p

    ReplyDelete
  7. just...long time no see long time no coment here la..wanna take that medal too..can ah?? heee

    ReplyDelete
  8. hai dear....biasanya kalau x bg gak jawapan...pick up jer pemenang baru coz rasanya dia tak berminat kot...hehe

    ReplyDelete
  9. Nancy ~ buli ba kalau ko... napa ko nda cek napa ko d senarai pemenang?


    ieyza ~ a'ah ek.. tak minat kot.. thanks for the suggestion.. :D

    ReplyDelete
  10. My peserta (including u) semua cepat ja bagi respon..BUT, SAYA NI YANG BELUM ADA MASA PIGI POS!! Sorry aa just..sya akan post jg tu kio ;p

    ReplyDelete
  11. dtg amek medal... sp yg mng tuh yer.... bestnyer

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p