Friday, January 11, 2013

Jumpa Aaron Aziz!!

Malam tadi saya perasan jadi remaja semula! Semuanya gara2 Aaron Aziz!! Hahahaha...

Malam tadi episod terakhir drama Adam Hawa. Ramai jg yg tengok drama ni kan? Kadang2 ada jg ter-miss tgk sbb anak2 mau layan kartun. So, terpaksa layan d ofis time lunch. Hihihi..

So, malam tadi bersempena dgn episod terakhir drama ni... saya ternampak Aaron Aziz update status FB dia tulis mcm ni...


Hah kannn... mesti la saya serbu! Sebab ofis saya dkt saja dgn tmpt ni. Cuma kena tunggu sampai jam 10pm la. Kebetulan ada member ni ajak p Sogo after office. 

So ptg semalam, member ni jemput saya di office pastu direct p Sogo. Cari apa yang patut saja. Tak tengok pun benda lain. Dalam masa setengah jam terus kluar dari Sogo. Hahahahah...

Tepat jam 8pm sdh berada di Restoran Kari Kepala Ikan Kampung Pandan, Jalan Yap Kwan Seng. Ingatkan mau dinner di sana. Tapi, semua meja sdh full!!! Rupa2nya, meja2 tu semua utk fans' club Aaron Aziz (Aaronators).

So, beli makan minum dan makan di kerusi luar tu saja la sambil layan promo drama yang menggantikan drama Adam Hawa iaitu drama Sehangat Asmara lakonan Adi Putra & Rita Rudaini.

Ni kejadian bila Aaron Aziz drive masuk. 

10 minit sebelum jam 10pm, seorang demi seorang pelakon Adam Hawa sampai di lokasi. Aaron Aziz sampai bila drama start. Orang semua dah tak tengok drama ok. Semua tengok para pelakon je termasuk la saya. Hihihii..

Keadaan jadi tak terkawal. Huhuhu
Banyak gambar tak terang sbb Aaron Aziz banyak bergerak. Haizz...
Jeles sbb budak ni dpt ambik gambar dengan Aaron Aziz

I think Dazrin lebih cute di luar! ;p
Lepas habis drama, para pelakon berucap sikit pastu bergambar kejap pastu bla... huhuuhuh
Kalau ikutkan hati, mmg tak puas hati sbb niat utk ambil gambar dengan Aaron Aziz tak kesampaian. cuma mampu tengok dia dari kejauhan saja.

Gambar atas : Sebelum berebut2 tgk Aaron Aziz
Gambar bawah : Selepas berebut2 tgk Aaron Aziz
Me, Lin and Lia (tudung hitam)

Lain kali, jumpa lagi Aaron Aziz! Ehem ehemmm....

Kan perasan remaja bila buat hal2 mcm ni! Hahahahaha...

21 comments:

  1. Wei..Jumpa Aaron aziz kah...? Huhu...Bestnya ko sana dpt tgk ramai artis kan..heheh...Hmm..Adik saya dia punya kakak ipar ada buka kedai Yogurt..Duta dia C Aaron Aziz..boleh lah ko pi sana..mkn aiskrim sambil jumpa Aaron aziz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oya ka.. alaa... c aaron bkn d sana jg ba tu. mau kena jemput buat appointment semua baru dia ada. heheeh...

      Delete
  2. hohohoho.. teruja gile dapat jumpa retis pojaan malaya kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. harussss la kann.. kalau dpt amik gamba dgn dia lagi la nak gile. hahahahaha

      Delete
  3. 1 Wah bestnya dpt tgk artis fofular kak just…baru 3 malam lepas intan ronggeng area situ…

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasenye dia ni je satu2nya artis yg buat saye gile.. ahahahah

      Delete
  4. Wei...sia xkan buli lupa smpai bila2...hahahaha...

    ReplyDelete
  5. bertuah siapa yang dapat bergambar dengan Aron Aziz tu just, ramai orang yang datang susah juga mau rebut peluang kan.. apapun selamat bergumbira malam tadi =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mmg bertuah owh sepa yg dpt begmbar sama c Aaron. Geram pula sia nda dpt.. hahahah..

      Delete
  6. mesti jeles bini Aaron Aziz tu, ramai awekkss mo gambar dengan dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dia jeles pnya la... kwn sia bilang bini dia pun sibuk mau p sblh c aaron kalau ada urg yg mau begmbr sama laki dia.. kikiki

      Delete
  7. sib baik sy nda berapa ikut cerita malaysia...kui3..klu nda sy pun jadi gila cam ko.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaah... siok jg sekali sekala dtg gila Belle! hahahhaha

      Delete
  8. Arggghhhhhh! Gila nyaaa sa.. kalu sa dapat jumpa di ni person, berabisan sa mau bergmbr sama dia juga. Sa rempuh saja tu. Adui! I love you Aaron Aziz!! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah ba kami 'parking' tu hari sis.. kami pok dia duduk d luar dkt tu main screen. skali tgk dlm tu restoran pula.. haiya... kalau nda, mmg d dpn sdh sia tu owh.. tepa la.. ada lg kali next time kan. hahahah

      Delete
  9. hey I am big fan of Aaron Aziz...oh i really like him..i am dying to see him....untung ko untung ko!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pun his fan pula. You're in KL ba kan.. sinang sikit mau p jumpa dia.. kunun la! hahahah..

      Delete
  10. amboiiiiii...... hehehehhehehehehe.....

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p

Our Journey

Daisypath Anniversary tickers

Our Marriage

Daisypath Anniversary tickers

Prince Rayyan Adrian

Lilypie Fifth Birthday tickers

Princess Ryanna Adrilea

Lilypie Third Birthday tickers