Friday, March 01, 2013

31 Days Blog Challenge

Saw this banner at Ashley's blog
I think I'm going to do this.
It's my first blog challenge ever!
Gud luck to me! *wink*

How bout you? 

18 comments:

  1. Good luck Just! Dulu saya pun pernah mau buat ni blog challenge, but with never-ending office works, I don't so I can commit with it. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. sia pun tgk2 kalendar jg ni kalau buli buat ni bulan! hahahah

      Delete
  2. Rasa mcm mo buat tapi... solo trip punya entry pun sia belum kasi siap ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moy, cpt la ko punya solo trip entry!

      Delete
    2. Ni malam sia post part 1 dulu..haha!
      Sia mo buat yg ni juga la.. haha!

      Delete
    3. kasi whatsapp sia tu link kalau sdh up aa.. hehehe

      Delete
  3. Mcm mau buat tp sya suka share2 recipe cake. Pa mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn susah.. ko revise seja tu blog challenge ba.. hahaha..

      Delete
  4. erm seingat sa baru 1 kali or 2 kali sa buat.. he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus lg ko beaty.. sia nda pernah owhh..

      Delete
  5. Menarik nak join..tapi banyak lagi post yang blm kena upload..huhu...

    ReplyDelete
  6. Er, sa bulih buat kah ni? *ragu-ragu pada diri sendiri* :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dtg kerajinan ko kan sis.. ko kasi sedia auto-publish pnya posts. hehehehe

      Delete
  7. chayo chayo.....sa 3 bulan baru siap...huh..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p