Tuesday, March 12, 2013

Day 12 - What's outside your fridge

Revised of inside your fridge.. hihiihi..

Fridge magnets!!
Siok mau tgk tu FM. Kalau banyak lagi siok kan?!


15 comments:

  1. Ya bah siok tgk nie...nasib baik sa blm ada peti ais sendiri..klu ada..huhu

    ReplyDelete
  2. Punya banyak! sya punya baru sikit hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik sy rasa sikit sdh tu.. heheheh.. ba, sama2 kita menambah koleksi aa.. :)

      Delete
  3. wowww..banyak koleksi FM...

    salam kenal..ila follow sini =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. collect for fun! :D Thanks Ila..

      Delete
  4. Replies
    1. manada bnyk ni.. baru mau start kumpul.. hihihi

      Delete
  5. Byknya fm....sya byk bil saja sebab suka tempek bil di fridge...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. msh sikit lg ni... sy jarang pula taruh tu bil d fridge.. hehehe

      Delete
  6. Banyak yah! SAya pun suka collect fridge magnets and it's my current travel addiction =D

    ReplyDelete
  7. byk kan...hahaha
    sya punyer suda smpi tepi esbox..hihi..
    yg terkorban pon da byk jugak..patah kaki..patah kepala...
    gam semula..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pnya blm melarat p tepi2 lagi.. tp sdh ada yg terkorban. huhuhuh..

      Delete
  8. siok tingu banyak fm kan just :) sia punya masi byk lagi dalam box. malas taru di esbok. nti terkorban. ada anak buah yg jajal ni, so fm harus smpi pintu esbok yg atas sja :)

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p