Tuesday, March 19, 2013

Day 19 - What do you collect

Mesti kamu tau kan... latest addiction is FM!


Somehow, one of my old time collections is PRICE TAGS! Some price tags are cute ok!


I used to collect paper bags too! But, not anymore! *sigh*

29 comments:

  1. banyaknye collection... kita ni hangat2 taik itik je.. collect kejap lepas tu punah.. anak wat mainan.. kekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh... anak2 semua benda nak dijadikan mainan.. kan.. heheheh

      Delete
  2. Cute-cute kan semua tu..heheh..mesti lah simpan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya.. x sampai hati mau buang. heheheh

      Delete
  3. Ganjil pulak ko suka kumpul price tag...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram sy tgk comel2 bentuk dia.. kecil ja pun. x mkn bnyk space. so, bleh la collect.. :)

      Delete
  4. Wahh bnyknya.. Sy plak sdg kmpul tiket tgok wayang.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu time uni tiap2 bln tgk wayang, so bleh la kumpul. skrg x sdh. hubby x suka wayang..

      Delete
  5. Just, libi kurang ja kita punya collection ni. tp yang price tags tu used to be my hobby jg tapi now no more. skrg cuma kumpul fridge magnets jak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepa.. yg penting ada yg dikumpul.. hihihihi

      Delete
  6. aku collect pen yang dah teda dakwat dulu la. skang collect duit lama2. hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh interesting.. pen teda dakwat?! duit lama2 buli tepakai time tedesak. hahahahah

      Delete
  7. Kenapa berhenti collect price tag tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. msh collect price tag. paper bag yg x collect lg da..

      Delete
  8. sa cuba2 lah kunun bili 5 FM. Sekali kan, tinggal 2 and half yang tinggal. Yg lain anak sa kecil patah!! Collection fails!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sia pnya FM ada jg yg tecabut magnet sama patah. thats y sia selalu beli lebih. heheheeh... ko collect bookmark ja la sis! hahahah

      Delete
  9. wawwww! rare hobby!nana pulak suka kumpul barang hello kitty hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai betul hello kitty's fan ni kan.. :)

      Delete
  10. saya sekarang ni pun kumpul FM juga Just.. and kumpul cake recipes..haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... ba, sama2 kita kumpul aa.. cake recipes, sia refer ko ja. heheheh

      Delete
  11. hahahaha...ko sama ja sama laki sia suka simpan price tag :P

    ReplyDelete
  12. tunggu sya beli fridge sendiri dulu baru siuk kumpul magnets hihi... sya pun pernah tu try2 kumpul price tags yg cantik tp kena marah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. never too late to start ba mich! heehehe.. sya pun kena bising jg tp sya simpan jg. heheee

      Delete
  13. kalo tags cantik2 memang mcm sayang mo buang kan? kalo sy pun if ada tag yg unique, sy kasi bikin bookmark... paperbags masi jadi collection sy juga. belum ada anak mo kacau. chinese fan pun sy collect...earrings and bangles jangan cakap la bcos those things are my clothing filler kunu...fridge magnet, still growing strong hehe

    ReplyDelete
  14. I collect fridge magnet too! :D

    ReplyDelete
  15. Banyaknya koleksi.. Akak nak tambah dari Paris London tak? Zu ada buat giveaway ni. www.zuraida.com

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p