Thursday, March 21, 2013

Day 21 - Fav Foods


I only order few types of food whenever I dine in...

Fried Mee with prawn (no vege!)

Fish & Chips 
Secret Recipe's Fish & Chips is my fav!

Fried rice with salted fish

I am NO eater. 
I am NO jalan-jalan cari makan person. 
I am definitely NOT your best companion when it comes to food! O.+
Tapi, lunoks tataps ada!! *sigh*

12 comments:

  1. sya suka bnyk vege klu sya...tp tatalan air liur juga la tgk ni gambar2..seriously! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe... sia rindu sdh mi guring kk owh! huhuhu

      Delete
  2. I love foods like a lot but I hate fat.so i keep on controlling my food intake...sigh~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. once a mth buli ba tu mkn extra dari biasa lexa! heheheh

      Delete
  3. Hehe, mee gorang without sayur. Sis, sa terigin trus makan Fish & Chip...so lusa sa pigi jalan-jalan cari makan ini lah heeheee (sedap sa tinguk tu mayo) :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... buli ba kalau kau sis! :D

      Delete
  4. Semua pun sedap..I like too...:-)

    ReplyDelete
  5. #1 and #2 are two of my favourites TAPI sia tiada selera kalau saya sendiri yg masak tp kalau dr kedai or orang lain yg masak doiiii sehingga menjilat jari pun ada hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahah... sampai repeat order ka? hahahaha

      Delete
  6. Bagus lah juga macam tu. Sia ni inda ble control makan, tu lah badan pun makin sihat hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting sihat ba... drpd kurus tp sakit.. huhuhuhu

      Delete

You're 'bout to corner... ;p