Saturday, March 09, 2013

Day 9 – Worst Habits


Low self-esteem. No confident! – perangai ka ni???
I hate public speaking the most. I hate mic. I hate when ppl looking/staring at me.  Despite the stage-fear, I ‘performed’ few times on stage. Will brag about it next time. Scan photos dulu aa.. Hihihii…

Tidur Mati! – Perangai ka ni??
Ribut taufan kebakaran gaduh2 pun tidak sedar! LOL
Orang yg kacau saya tidur, confirm kena marah. Paling best, saya tidak tau pun saya marah2 org yang kacau saya tidur. Tau2 ja, nampak org masam2 muka sama saya the next day! Huhuhuuh..  


Less water intake. Kadang2 sampai satu hari tidak minum air!

no vege!
btw, mee goreng Sabah jg la paling sedap!!

Eat no vege! Kalau makan pun, terpaksa dan dipaksa!

Empat ja la.. hihihihi...

16 comments:

  1. saya paling nda bulih makan klu xda vege. rs mcm bukan makan klu xda vege.. ehehe.. tp pasal air tu, tapap dlu kita. sama ja.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la kamu mkn vege.. ba, sama2 kita rajin2 minum air aa.. :D

      Delete
  2. Tidur mati.. sy pernah tu.. masa form 5, sy tidur 1 org dlm bilik, tiap kali tidur mesti lock tu door, tp ada bbrapa kali sy terbangun mumy sy ada dlm bilik (tdur sama2).. @.@ langsung tidak ingat/sedar bangun pigi buka pintu ni.. *Bhaya! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. my mom pun ckp bahaya sy tidur mati.. huhuuhhu

      Delete
  3. aiya...sy xbuli oh klu xmkn vege..
    air? now sy bf twins..lebih 3liter sy mnum 1hari..nasib sy mimang jenis kuat minum air..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus bagus mkn vege.. 3liter?? kalau sy, ntah brp kali la satu hari mau p toilet kalau minum 3liter 1 hari.. huhuhu

      Delete
  4. Replies
    1. ba annie.. rajin2 kama kita minum air.. :D

      Delete
  5. Nampak sadap oo tu mee guring...mmm...mcm sya mau pi kedai makan mee guring ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu mi guring d bfort tu! hihihhihihi

      Delete
  6. Nampak sadap oo tu mee guring...mmm...mcm sya mau pi kedai makan mee guring ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. Samalah kita kurang minum air.....tp vege mesti mkn pulak..nda sedap klu x sayur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis kalau bnyk minum air kan, malas mau blk2 p toilet. hahahah..

      Delete

You're 'bout to corner... ;p