Monday, April 15, 2013

Hasil rembatan PC Fair

Setelah sekian lama tidak mengunjungi PC Fair, last friday, ajak Lin p. Hihihih..

Pusing 1 round je sbb sudah set in mind nak beli apa.

So, ini la yang dibeli..


Satu benda yg tiada dlm pic.. Mouse! Beli mouse spy senang c Rayyan main game!

Actually, memory card & thumbdrive, Lin yg tolong beli 2nd round dia p ngan hubby dia. ngeh ngeh...

MP3 player tu anak2 la siapa lagi... utk diri sendiri, powerbank tu la. Dah lama sgt berhajat nak beli. Thumbdrive pula utk hubby.

Total damage cost :

Mouse - RM9
Powerbank 5200 mAh - RM68
MP3 player - RM29.90 for 2
Thumbdrive 8gb - RM19
Memory card 8gb - RM20 x 2

TOTAL = RM165.90

Lps ni entah bila pula ke PC fair. heheehehe....

13 comments:

  1. Waaa...murah oo kan sana klu ada PC Fair..huhuh...

    ReplyDelete
  2. 100+ jugak ko kuar duit... hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. powerbank tu ja yg bikin mahal. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. ya ba.. lama nda memborong d pc fair kan.. hahahah

      Delete
  4. wah banyak juga tu tangkapan o... kira murah la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua tu brg2 lamaaaa sdh mau beli ba.. kumpul pnya kumpul.. naa kann.. beratus jg abis. hahahahaa

      Delete
  5. wah murah oh... selalu se termiss pc fair di kk and mesti byk org tu... like ur mp3 harga pun ok :)

    ReplyDelete
  6. Kira murah suda tu kan....byk dpt beli dgn hg camtu....

    ReplyDelete
  7. Sa tertarik tu memory card. Di sini mana ada murah macam tu biarpun time pc pair.

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p