Thursday, April 18, 2013

PRU 13 : tiket free tp tawar hati


Sepa sdh dpt tiket free balik Sabah untuk mengundi, angkat tangan???

Ada yang follow up lps sms details?? 

Saya diam2 ja ni.. malas mau follow up sbb... 

Actually sudah tawar hati mau balik mengundi even ada tiket free.. 

Memikirkan cuti yang sgt limited lps tu pula mau simpan cuti utk 'event' bulan June.. Hmmm...

Selagi blm ada tiket free dlm tangan, malas la mau fikir..

Kalau teda tiket free, mmg tidak la mengundi lagi kali ni..


Mesti kamu semua sdh semak daftar pemilih kan??



Yang heran my hubby pnya teda dlm rekod pdhal dia pernah mengundii... hmm..

Mana p rekod dia??

Apa2 pun pesanan penaja.. sila pasang bendera dengan berhemah yee.. jangan gaduh2.. besok2 lepak kat mamak sama2 jg.. :D

2 comments:

You're 'bout to corner... ;p