Thursday, May 23, 2013

Giveaway : Just cuti-cuti di mana?


Hari ni mood happy sesgt sbb mlm ni.. rite after work nak terbang ke… oppss.. tak bleh info lg.

Kalau yang sudah tau tu, sila zip mulut anda… heheheh..

Khas utk kawan2 lain.. siapa2 yg dpt teka dgn tepat atau kalau takde yg tepat, saya ambil yg paling dekat dgn tmpt yg saya p tu.



Hint :
Kita akan bergelar jutawan selepas convert RM kita. Heheheh.. Mudah je kan?? Bg nama Bandar secara spesifik tau!

Tak payah buat entry bagai.. just komen kat entry ni je k!

Giveaway bermula dari 23/5/13 – 26/5/13 (12 tghmlm). Komen2 jawapan selepas 12tghmlm disqualified! Cehh! ;P

Pemenang akan menerima ole2 dari tmpt yg saya p tu… In Sha Allah keputusan selewat-lewatnya pada 29/5/13. J

Doakan semuanya berjalan dgn lancar, selamat pegi dan balik.. Amin..

15 comments:

  1. Medan, Indonesia! Harap2 ngam hehe...

    ReplyDelete
  2. Sia mau..sia mau.. hahahaha...

    ReplyDelete
  3. emm..Bandung or Saigon sebab sekarang musim orang malaysia pg sana..hehe

    ReplyDelete
  4. Huhu...Cuti2 Malaysia kah tu...Boleh join..heheh..Bah jgn lupa FM ok...

    ReplyDelete
  5. Mengkali Jakarta kali nih kan moi :) heheheh

    ReplyDelete
  6. Amboiii... sampai ber GA lagi tu. Haha!

    ReplyDelete
  7. Jakarta? Medan? hahaha..I always wanted to go there..

    ReplyDelete
  8. sa harap sa dpt teka yg betul. just, ko pg jakarta tu kan...hihi

    ReplyDelete
  9. Jakarta or Bandung Indonesia.. ;)

    ReplyDelete
  10. Thanks for all the guesses.. will reveal soon! :D

    ReplyDelete

  11. Assalamualaikum Tuan/Puan,

    Bandung shoping & liburan free and easy.

    Kami ada menyediakan Khidmat Transport Di Bandung & Jakarta.

    Jenis Kereta: Innova (7seat), Avanza (6seat), Suzuki Apv (7seat), Coster (11-15-19seat)

    Harga kereta Avanza / Apv Suzuki / Daihatsu Luxio (sewa kereta, upah supir, petrol & parking)

    Free and Easy Bandung City Tour = 425.000/perday (8 pagi - 10 malam - 14 hour)

    Mengenai untuk pengesahan tempahan kereta kita perlu maklumat penerbangan anda
    / nombor atau nama hotel di mana anda tinggal di Bandung. Kami percaya
    pelanggan kami. Apabila anda mengatakan bahawa tempahan kereta untuk tarikh
    tertentu disahkan, maka ia disahkan. Kita tidak memerlukan wang pendahuluan .
    Sila ingat bahawa Kami akan menjemput anda jika anda mengatakan bahawa
    tempahan kereta disahkan.

    No. H/P (call,sms, whatsapp): +62 858 6137 8328

    Email:
    tonytransportbandung@gmail.com
    atau
    tonybandung@smartfren.blackberry.com

    ReplyDelete
  12. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p