Friday, June 28, 2013

Flashback Friday #5

The off-white Vincci lace heel for my pre-wed photoshoot,  nikah & sanding. *wink*
I think the heel only costed me less than RM80.

24 comments:

  1. kenangan lama mengusik jiwa hehehehe....

    ReplyDelete
  2. Cantik! I love its lacy detail.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah sweet memory ni kunu.....hehe

    ReplyDelete
  4. Still in a good condition..mesti mau jga and simpan ba kan sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak mcm msh ok tp sy rasa kalau kena pakai.. tekupak2 tu lace dia tu... maybe la! hhihihihi

      Delete
  5. Replies
    1. mau waris kasi E'ee??? hahhahaha

      Delete
  6. wah still in excellent condition o mandak..kena jaga baik2 ni buli sumandak ko pakai pula time dia kawin..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah!! Reput sdh by that time! Hahahahahaa

      Delete
  7. Ladylike dan ada gaya mcm princess ni lacy shoes.. cantik oh!!! Good taste Just!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihih.. mmg sy suka lacy2 ni.. :D

      Delete
  8. aww...it holds such a sweet sentimental value ;)
    keep it ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, will keep it as long as i can.. :)

      Delete
  9. Beautiful! I love lacy-lacy stuff too :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai ba yg suka lacy2 stuff kan.. :)

      Delete
  10. Morning Just!

    Since saya terdelete ko punya komen so saya answer on your blog seja la ah:) Gara2 tukar template, semua komen2 yang berharga pun hilang suda. *sigh*

    Anyway, saya pun suka lace ni. Duuulu my late mom ada this baju kebaya lace. Very pretty and sexy la kalau pakai. I think my wedding shoes pun warna putih juga or was it pearl white (ada yellowish sikit2)... inda ingat suda.

    Ya my eldest boy is 18 years old suda. Klu zaman dulu2, memang buli kawin suda oh. Saya lari2 anak seja baitu... inda la laju pun. Kadang2 kalau suda panat, banyak bejalan dari lari... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nessa. small matter ja ba tu. :) Kalau duulu pnya materials lain ba dr skrg pnya kan. :) Hahaha.. lari2 anak mcm lari2 di tepian pantai laini kan.. hihihihi...

      Delete
  11. Lacy shoes is a perfect pair for a bride!

    Sy punya kasut kahwin semua gone case sudah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul carol. mmg ngam kan lacy shoes. Sy pnya ni pun kalau sdh buruk mana buli simpan sdh ni.. huhuuhu...

      Delete

You're 'bout to corner... ;p