Tuesday, June 04, 2013

MEDAN TRIP : SAMOSIR VILLA RESORT, LAKE TOBA

Day 3 (25/5/13)

You can either stay at Parapat or Samosir Island to enjoy the breathtaking view of Lake Toba. We chose to stay at Samosir Island, Tuk Tuk to be exact, after discussing among us.   

Captured when we were leaving the resort the next morning

I made some hotel reviews and when I first saw Samosir Villa Resort, I fall in love with the resort. Yup, the resort is solely picked by me!

However, indah kabar dari rupa! Their services really disappoint us.

Oppss... pls ignore the bed ya! *wink*

Most of us were expecting for air-cond rooms, but what we got were rooms without air-cond and not even fan?! Mmg la sejuk kalau mlm/subuh di Samosir tp… we all still think that the room should at least comes with fan?! The room size is ok, spacious, but empty?! The room only has 2 mineral water and basic toiletries. Ok, forgot bout hair-dryer. But no kettle, no instant drinks, no room to room calling??

We called to ask for hot boiled water for our Maggie. The reception asked us to get it from the restaurant ourselves. When we went to the restaurant, they asked us to come back after half an hour. Air belum masak??!! Sampai tertidur2 tunggu air panas mau makan Maggie ok!! We finally had our Maggie after few times asking for the hot boiled water! *sigh*

Breakfast!

Unlike Soechi International Hotel, the resort does not offer variety of foods for breakfast. Piring cawan pun sumbing??!!

We also notice that they do not have proper wastage system. Main buang begitu ja di semak.. Kebersihan out!

The first photo snapped the next morning from our balcony

Mcm kena superimposed pula ni pic sy rasa! huhuhhuhu

Our room, balcony and view

Nevertheless, what I love most is the room’s balcony and of coz the spectacular view of Lake Toba! 





Photo session is a must.. 


Mula la posing yg bukan2... LOL

We are the Jetsons!

Group pic
Ok.. journey continue...




Long journey return to Medan after this... phewww...

8 comments:

  1. Pewitt...Cantik2 oo tmpt dia kan..Tu posing bah yang mahal...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah... rugi kalau nda beposing.. bkn slalu sampai! hhahahaha

      Delete
  2. Aduh aduh. Punya main cantik view dari room kamurang moi.. How I wish I was there!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya santik!! mcm mau stay lg lama sikit tp foods dia yg kureng ni.. huhuhu...

      Delete
  3. so utk resort ni you recommend tak utk stay.. view dah lawa cuma service tu lah macam risau je.. huhu plus bilik xde a/c atau fan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmm... sy rasa mmg mostly hotel kat samosir mmg takde a/c la kecuali VVIP room. Kalau bw budak kecik, tak rekomen kot.. maybe bleh consider dok kat Parapat jer.

      Delete
  4. astaga, terima kasih review pikir ini hotel mahal fasilitas bagus, lebih baik nginap di ROMLANS itu super bersih cuma 120.000 IDR.

    ReplyDelete

  5. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p