Wednesday, September 10, 2014

WW ~ Kaki & Tangga

Selama almost 9 tahun bekerja di ofis skrg ni...
Hari ini hari paling buang tabiat sekali..
Pagi-pagi panjat tangga dari G Floor ke 11th Floor!
Sampai tingkat 7, sudah mula semputtt!
Alhamdulillah.. sampai tingkat 11 dalam masa 4 minit!
Fuhhhh.. terus lantak nasi lemak! Hahahah..

Ohh! Kenapa buang tabiat?? Last minute preparation untuk Sunday's event! Kikiiki...

7 comments:

  1. wow! 4 minit sampai tgkt 11? bule tahan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. not bad la kann.. hahaha.. hrp2 after 2mggu ke 1 bln ada improvement.. itu pun kalau diteruskan itu tabiat.. hahaha..

      Delete
  2. Wah sis, how I wish opis sa ada bertingkat-tingkat. Ini cuma satu tingkat, apa laitu. Sa lebih suka berjalan, naik tangga and banyak minum air untuk maintain berat badan sa. Officially, I'm jealous. Tapi 'future building' yang akan dijelajahi (ehem!) macam bulih tahan oh. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehemmm... hehehe... Naa ini kali la big sis, bertambah2 kesliman kali.. hehehhe..
      Kami last minit betul ba ni baru terpikir mau exercise naik tangga ja... haihh.. tepa la.. lps ni mau rajin2 la buat spy buli maintain stamina kenen.. hehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. Laju ka tu? Nda la.. berjalan mcm biasa ja ba stel.. cuma nonstop la.. paling2 pun stop 2-3 saat curi napas.. hehehe

      Delete
  4. Wow amazing congratulations. kalau makin hari makin improve tu TIME and PACE, boleh ikut marathon hahaha. Dulu ofis sa pn tingkat 11 tapiii lif terusss

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p